Tel: +36/20/423-6480; vagy +36/20/777-2710. E-mail: flavin77@freemail.hu

    Hallott már a szilimarinról?

    2022-11-14 14:12
    A szilimarin a máriatövis hatóanyaga. 
    Ezt a gyógynövényt már évszázadok óta gyógyító természetes gyógyítóként.

    A szilimarin csökkenti a gyulladást és az inzulinérzékenységet is javítani tudja. 
    Egy kutatás során azt állapították meg, hogy a szilimarin foszfatidil-kolinnal és E-vitaminnal együtt adagolva hatásosan csökkentette a máj méretét és a hasi zsírt, mintha csak önmagában egy táplálkozási testmozgással lett volna kombinálva.

    A szilimarin hatására az inzulinérzékenység is javult, illetve a betegeknél szignifikáns javulást tapasztaltak, amikor a májenzim teszteket alaposabban vizsgálták
    A vizsgálatban részt vett vevő személyek 85 százaléka túlsúlyos vagy elhízott volt, azonban szilimarin mintegy tizenöt javította az embereket a testtömeg indexét.

    A korábbi kutatások során arról számolunk be, hogy a szilimarin nevű vegyület képes megállítani az olyan májbetegségek fejlődését, amelyek májhegesedést, májrákot, májelégtelenséget és halált okozhatnak.

    Ez a növényi vegyület olyan súlyos betegséggel szemben is eredményesen léphet fel, mint az elhízás, a cukorbetegség, a hepatitisz-C vagy a metabolikus szindróma.

    A szilimarin ezen kívül serkenti a máj regenerálódását és fokozza annak antioxidáns állapotát. 
    A máj regenerációja úgy történik, hogy mindeközben védi és tölti fel a szervezet glutationkészletét, amelyet a szervezet antioxidáns-tárolójának is nevezhet.

    Erős antioxidánsként a szilimarin gátolja a toxinok sejtekhez való kötődését is. 
    Ennek eredményeképpen ez a flavonoid csökkentheti és akár vissza is fordíthatja a gyógyszereket, az alkohol, az ipari vegyszerek, a peszticidek és a nehézfémek által okozott károsodást.

    A szilimarin klinika az elhízás kialakulását is a zsírok lebontásával, mindemellett csökkenteni tudja az LDL-koleszterin szintjét is.
    A szilimarin egy erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő szer, amely fokozza az immunrendszert, védi a DNS-t a mutációk ellen és meggátolja a tumorok növekedését is.
    Forrás: gyógyszernélkül

    Válasszon, és fogyassza az alábbi leíráshoz (kattintson a termékről a részletes leíráshoz):

    2022-11-14 14:12